Loading...
Juhla-, sauna- ja kokoustilavaraukset 2018-10-28T11:54:53+00:00

SUNTOWN – MONITOIMITILA NAANTALIN KESKUSTASSA

SunTown on kolmikerroksinen monitoimitila, joka sijaitsee Naantalin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Linja-autoasema sijaitsee SunTownia vastapäätä, ja pysäköintipaikkoja löytyy lähikatujen varsilta. SunTownissa voi juhlia aamuneljään saakka, ja tiloissamme on anniskelu-oikeudet. Vuokraamme tiloja yritysten, yksityisten, seurojen sekä yhdistysten käyttöön.

JUHLATILAVARAUKSET

JOKAISELLE JOTAIN.

Päätilassamme on sataneliöinen tanssiparketti huippuäänentoistolla ja -valoilla. Tila muuntautuu monenlaisiin juhliin ja tilaisuuksiin: meillä voi viettää häitä, polttareita, syntymäpäiväjuhlia, istuvia illallisia, cocktail-tilaisuuksia ja niin edelleen. Kysy meiltä suosituksia ruokatarjontaan ja sopivia viinejä menuja varten. Esittelemme mielellämme juhlatilaa: sovi tapaamisesta erikseen myyntipalvelun kanssa. Asiakaskapasiteettimme on 300 henkilöä.

Ota yhteyttä

SAUNATILAVARAUKSET

JOKAISELLE JOTAIN.

Alakerrassamme on 60 neliöinen saunaosasto kabinetteineen. SunTownin saunatilat Naantalin keskustassa tarjoavat erinomaiset puitteet niin kokouksille kuin virkistysilloillekin. Kabinetin voi vuokrata myös ilman saunaa.

Ota yhteyttä

KOKOUSTILAVARAUKSET

JOKAISELLE JOTAIN.

Kokouksia varten meiltä löytyy kahdenlaisia vuokratiloja: alakerrassamme on 50 neliöinen saunaosasto kabinetteineen, yläkerrassa on puolestaan toinen kabinetti/kokoustila. Yläkerran tilaa voi viikonloppuöisin vuokrata myös VIP-tilaksi SunTown Nightclubin aukioloaikoina.

Ota yhteyttä

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ.

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ